Έτσι θα επέστρεφε στη Ρόμα ο Τότι

4

Ο παλιός αρχηγός της ομάδας, αποχώρησε το 2019 από τη Ρόμα εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε με τον τότε ιδιοκτήτη, Τζέιμς Παλότα, ενώ την ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκλήρωσε το 2017.

Ο Τότι είχε επικρίνει τον Παλότα μετά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι ο Αμερικανός «έκανε τα ίδια λάθη για οκτώ χρόνια». Έκτοτε είχαμε αλλαγή ιδιοκτησίας στο σύλλογο, καθώς ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός Νταν Φρίντκιν, ανέλαβε τον έλεγχο από τον Παλότα τον Αύγουστο του 2020.

«Αν επέστρεφα στο σύλλογο θα ήθελα να γίνω τεχνικός διευθυντής. Δεν θα έχω δύναμη πάνω σε όλους, αλλά μόνο στους παίκτες», είπε ο Τότι. «Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερα από μερικούς άλλους διευθυντές, με όλο τον σεβασμό. Σε αυτό το πλαίσιο ήμουν ο τελευταίος από τους τελευταίους, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ στις αποφάσεις. Στη Ρόμα οι ιδιοκτήτες είναι ξένοι, ο προπονητής είναι ξένος, ο γενικός διευθυντής είναι ξένος. Κάποιος που είναι από τη Ρώμη και γνωρίζει τα πάντα για τη Ρόμα θα ήταν η καλύτερη λύση και αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Τότι.

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ