Βγάλτε τα Κάδρα από τους Τοίχους σας και Ακολουθήστε Αυτή την Τάση που Επιστρέφει πιο Δυναμικά από Ποτέ!

0

Εδώ και πολλά χρόνια, η διακόσμηση ενός μοναδικού τοίχου, επικρατεί σε έναν μεγάλο αριθμό σπιτιών. Ο τοίχος αυτός είναι γνωστός και ως «accent wall» και ουσιαστικά είναι ο τοίχος που διαφέρει από όλους τους υπόλοιπους.

Οι accent walls μπορεί να διαφέρουν ως προς το χρώμα, το υλικό και design. Η επιφάνειά του μπορεί να είναι βαμμένη, να έχει ταπετσαρία, τούβλο, μάρμαρο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Για πολλά χρόνια, επικράτησε η ιδέα του τοίχου που είναι διακοσμημένος με κάδρα που δημιουργούν μια γκάλερι. Σήμερα, όμως, η ιδέα αυτή έχει εξελιχθεί και παρατηρούμε πως υπάρχουν πολλές και πρωτότυπες προσεγγίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, τα accent walls, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διακοσμητική ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε χώρο και να αντικαταστήσει τους γεμάτους κάδρα τοίχους. Βάψτε έναν τοίχο στην αγαπημένη σας απόχρωση για να κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε έναν τοίχο για να βάλετε μια ταπετσαρία χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε όλο το δωμάτιο. Ανεξάρτητα από την αισθητική σας, ένας όμορφα διακοσμημένος τοίχος είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσετε προσωπικότητα σε έναν χώρο, ακόμα και αν αυτός είναι μικρός.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε τι εννοούμε!

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, 


Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ