4 DIY Διακοσμητικά που Μπορείτε να Φτιάξετε για να Φαίνεται το Σπίτι σας πιο Στιλάτο

0

Φτιάξτε τα πιο στιλάτα διακοσμητικά αντικείμενα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας στη στιγμή.

H διακόσμηση είναι μαγεία. Η διακόσμηση είναι δημιουργία. Πολλές φορές όμως τα πιο στιλάτα διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να φτιαχτούν με τον πιο οικονομικό τρόπο και να δείχνουν τόσο πλούσια, μοντέρνα και κομψά.

Μπορείτε με τον συνδυασμό απλών υλικών και με τα πιο απλά βήματα να φτιάξετε τα δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με ένα υψηλό τίμημα.

Υιοθετώντας κάποια ή κάποιες από τις κατασκευές που προτείνονται παρακάτω θα κάνετε απογειώσετε τη διακόσμησή σας με τον πιο στιλάτο τρόπο!

Βικτωριανές ροζέτες Κάτι από τα παλιά έρχεται και πάλι να μπει στη διακόσμηση των σπιτιών με τρόπο όμως διαφορετικό. Κάντε την ντουλάπα σας απόλυτα διαφορετική και ταυτόχρονα «εικονικά» περίτεχνη. Το τελικό αποτέλεσμα εκπληκτικό και η κατασκευή είναι πολύ εύκολη! Βάψτε την ντουλάπα σας στο χρώμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια κολλήστε στο κέντρο κάθε φύλλου της ντουλάπας μια ροζέτα από φελιζόλ. Όταν στεγνώσει η σιλικόνη και οι ροζέτες είναι πλέον σταθερές βάψτε τες στην ίδια απόχρωση με την ντουλάπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε δύο χρυσά πόμολα βιδώνοντας τα στο κέντρο κάθε ροζέτας.

Χρησιμοποιήστε ροζέτες για να διακοσμήσετε την ντουλάπα σας με τον πιο Βικτωριανού τύπου στιλ.

Χρησιμοποιήστε ροζέτες για να διακοσμήσετε την ντουλάπα σας με τον πιο Βικτωριανού τύπου στιλ.

Σημείωση: Όλα τα παραπάνω υλικά θα τα βρείτε σε χρωματοπωλεία.

Μεταλλικές λάμψεις Το να αλλάξετε την εικόνα ενός αντικειμένου και να του δώσετε μεταλλική λάμψη είναι ότι πιο εύκολο. Πάρτε κάποιο παλιό διακοσμητικό αντικείμενο που έχετε κουραστεί να το βλέπετε και περάστε την επιφάνειά του με μεταλλικό σπρέι σε απόχρωση του χαλκού.

Περάστε με σπρέι σε χάλκινη απόχρωση μερικά από τα παλιά σας αντικείμενα και κάντε καινούριο με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Περάστε με σπρέι σε χάλκινη απόχρωση μερικά από τα παλιά σας αντικείμενα και κάντε καινούριο με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Καλλιτεχνικές ανησυχίες Ένας πίνακας τέχνης μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για τη διακόσμηση των τοίχων σας. Για να φτιάξετε όμως έναν εντυπωσιακό πίνακα, ανάλογο της εικόνας παρακάτω, δεν θα χρειαστεί να έχετε κάνει μαθήματα ζωγραφικής! Ένα τελάρο ζωγραφικής με καμβά είναι αρκετό για να γίνει η αρχή. Στη συνέχεια επιλέξτε μια ματ απόχρωση της αρεσκείας σας και ένα μεταλλικό χρυσό. Έχοντας περάσει τη ματ απόχρωση στον καμβά – και αφού έχει στεγνώσει –  περάστε το μισό του καμβά με τη χρυσή απόχρωση ξεκινώντας πάντα από τα άκρα και με πορεία προς το κέντρο αφήνοντας το πινέλο να σβήνει τα ίχνη του. Για να το πετύχετε αυτό απλώς σε κάθε κάθετη πινελιά χρησιμοποιήστε διαφορετική ποσότητα χρώματος. Ολοκληρώστε το έργο σας με μικρές λεπτομέρειες χρυσού στο άνω άκρο του πίνακα.

Μετατρέψτε ένα απλό τελάρο από καμβά σε ένα έργο τέχνης στον τοίχο σας.

Μετατρέψτε ένα απλό τελάρο από καμβά σε ένα έργο τέχνης στον τοίχο σας.

Σημείωση: Τα υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη ζωγραφικής και χόμπι.

Στιβαρό και πολυτελές Η αίσθηση που επικρατεί σε έναν χώρο όπου το μάρμαρο υπάρχει δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο. Ο πλούτος και η αίγλη αυτού το φυσικού πετρώματος ασκεί μια ακαταμάχητη έλξη. Για να κατασκευάσετε όμως το υπέροχο τραπεζάκι της εικόνας παρακάτω αρκεί να έχετε μια πλάκα από μάρμαρο, σε απόχρωση και μέγεθος της αρεσκείας, και να την στηρίξετε πάνω σε τέσσερα μεταλλικά πόδια λεπτής ανάπτυξης και τριπλού ανοίγματος (θα βρείτε έτοιμα σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας).

Χρησιμοποιήστε πλάκα από μάρμαρο για να φτιάξετε ένα υπέροχο τραπεζάκι για το καθιστικό σας.

Χρησιμοποιήστε πλάκα από μάρμαρο για να φτιάξετε ένα υπέροχο τραπεζάκι για το καθιστικό σας.

Σημείωση: Πλάκα μαρμάρου μπορείτε να βρείτε σε μάντρες οικοδομικών υλικών και τα μεταλλικά πόδια σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας.


Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ