Δείτε πού κοιμούνται οι στρατιώτες μας στο Καστελόριζο! Ξεχασμένοι από το κράτος του Κολωνακίου ‘φυλούν Θερμοπύλες’…

441

Όλοι στην Κυβέρνηση μιλούν για το Καστελόριζο και τη σημασία που έχει για την ελληνική ΑΟΖ. Όλοι μιλούν για τη σημασία που έχει η στρατιωτική μας θητεία.

Αφού είναι και τα δύο τόσο σημαντικά για ποιο λόγο αφήνουν τους Έλληνες στρατιώτες να κοιμούνται σε τέτοια στρώματα.

Δείτε πού κοιμούνται οι στρατιώτες μας στο Καστελόριζο! Ξεχασμένοι από το κράτος του Κολωνακίου 'φυλούν Θερμοπύλες'...Δείτε πού κοιμούνται οι στρατιώτες μας στο Καστελόριζο! Ξεχασμένοι από το κράτος του Κολωνακίου 'φυλούν Θερμοπύλες'...

Είμαστε σίγουροι πως οι λαθρομετανάστες κοιμούνται σε λουξ δωμάτια…  Αν δε τους έδιναν τέτοια στρώματα… ακόμα θα έκαιγαν την Ελλάδα….

Δείτε πού κοιμούνται οι στρατιώτες μας στο Καστελόριζο! Ξεχασμένοι από το κράτος του Κολωνακίου 'φυλούν Θερμοπύλες'...

Θυμίζουμε πως το 2019 τέλη Αυγούστου (επί Νέας Δημοκρατίας) σε κτίριο στο Μενίδι μεταφέρθηκαν οι 143 λαθρομετανάστες, που βρέθηκαν στα κτίρια στα Εξάρχεια, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίων.

Κάνετε μονοι σας τη σύγκριση..πηγη

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ