Κ.Γρίβας: «Δεχόμαστε επίθεση με υβριδικό πόλεμο και στόχο την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας»

82

Ανήσυχος για την τακτική της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6, ο καθηγητής Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου για την αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών στα όσα έγιναν στον Έβρο, εξέφρασε την έκπληξή του γιατί ο κ.Δένδιας

μίλησε για «μία φίλη και σύμμαχο χώρα, ενώ η Ελλάδα είναι υπό μεγάλης κλίμακας επίθεση με υβριδικό πόλεμο και στόχο την κατάλυσης ελληνικής κυριαρχίας» και επεσήμανε πως «η ελληνική εξωτερική πολιτική βρίσκεται σε ένα «παράλληλο σύμπαν» σα να είμαστε η Πορτογαλία και συζητάμε με την Ισπανία, υπάρχει άρνηση της πραγματικότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Γρίβας.

Κ.Γρίβας «ένα σύστημα εξουσίας, ένα κομμάτι του, που έχει δυσανεξία, παθαίνει αλλεργία με έννοιες, όπως η εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία»

Έκανε λόγο ακόμη για «σειρά από παθογένειες» και «ένα σύστημα εξουσίας, ένα κομμάτι του, που έχει δυσανεξία, παθαίνει αλλεργία με έννοιες, όπως η εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία». «Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει να υπερασπίσει τον εαυτό της, να ανακαταλάβουμε εδάφη, που τείνουν να χαθούν από τον ελληνικό έλεγχο, να εκδιωχθεί ο εχθρός των ΜΚΟ, είναι στρατός κατοχής», τόνισε ο κ.Γρίβας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Γρίβα στον FOCUS FM, εδώ:  πηγη

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ