Οδηγός MICHELIN: Βαρόμετρο για την επιστροφή στην κανονικότητα

417

Ένα διεθνές Βαρόμετρο για να διευκολύνει την ανάλυση των επιπτώσεων από την κρίση του Covid-19  στα εστιατόρια με Aστέρια Michelin που περιλαμβάνονται στις επιλογές του ανέπτυξε ο Οδηγός MICHELIN

Κάθε εβδομάδα, το Βαρόμετρο θα καταγράφει τον αριθμό των εστιατορίων με Αστέρια Michelin που επαναλειτουργούν, και στους 32 προορισμούς που καλύπτει ο Οδηγός. Προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Βαρόμετρο, τα εστιατόρια πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις υπηρεσίες Εστίασης και γενικότερα στον τομέα του Τουρισμού μια παγκόσμια επισκόπηση, σε πραγματικό χρόνο, του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η επανέναρξη των εστιατορίων με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο.

Με την ισχυρή διεθνή παρουσία του, ο Οδηγός MICHELIN βασίζεται στους εξειδικευμένους ανθρώπους του που θα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ενημερώνεται το Βαρόμετρο. Οι επιθεωρητές του Οδηγού θα αξιοποιούν τις γνώσεις τους για τις κατά τόπους γαστρονομικές σκηνές για τη συλλογή πληροφοριών. Ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα, τα δεδομένα για τα εστιατόρια θα συλλέγονται δια ζώσης,  τηλεφωνικά ή μέσω ψηφιακής έρευνας.

«Δημιουργώντας το Βαρόμετρο, θέλουμε να καταγράψουμε τον παλμό της παγκόσμιας γαστρονομίας, με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό για το οικοσύστημά μας. Μόλις το 21% από τα 3.000 εστιατόρια με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο λειτουργεί προς το παρόν. Ελπίζουμε ότι αυτά τα στοιχεία θα αναδείξουν έναν τομέα που ανθίζει οικονομικά πολύ πιο πέρα από τις πόρτες των εστιατορίων», σχολίασε ο Gwendal Poullennec, International Director των Οδηγών MICHELIN.

Με σκοπό να υποστηρίξει ενεργά τον κόσμο της Γαστρονομίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Οδηγός MICHELIN θα δημοσιεύει αυτά τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.guide.michelin.com.

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ