ΚΙΣΕ: Χαιρετίζει τη συμπλήρωση της 30ετούς διπλωματικής σχέσης Ελλάδας- Ισραήλ

16

Τη συμπλήρωση 30 χρόνων πολιτικής και διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ χαιρετίζει σε ανακοίνωση του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος.

«Τα 30 χρόνια από την επίσημη αναγνώριση του Kράτους του Ισραήλ από την Ελλάδα, σηματοδοτούν τους ορίζοντες μιας δυναμικής και επωφελούς συνεργασίας των δύο χωρών, για την πρόοδο και την ευημερία των δυο λαών»

«Η πολιτική συνεργασία που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1990, με την απόφασή του να αναγνωρίσει η Ελλάδα επισήμως το Κράτος του Ισραήλ, καλλιεργήθηκε από τις κυβερνήσεις και των δύο χωρών και επεκτάθηκε στην οικονομία, στην ασφάλεια, στην υγεία και στην παιδεία, στην ενέργεια, στον πολιτισμό και στον τουρισμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζονται οι κοινές προσπάθειες των δύο πλευρών «για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών της Ανατολική Μεσογείου».

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Ελλάδα και το Ισραήλ για την ισχυρή βούλησή τους να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τους δεσμούς φιλίας και ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια που θα φέρει ακόμη πιο κοντά τους λαούς των δύο κρατών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΣΕ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ