Ιταλίδα βουλευτής: «Συλλάβετε τον Μ. Γκέιτς – Είναι εγκληματίας εμβολίων»

12925

Η Ιταλίδα βουλευτής, Sara Cunial, σε μια «δυνατή» ομιλία της προς την Βουλή αναφέρθηκε στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες, οι οποίες παραδίδονται από τους ανθρώπους σε τρίτους, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού και τον ρόλο που παίζει σε όλα αυτά ο Μπιλ Γκέιτς του οποίου ζητάει την σύλληψή του.

Η Σάρα Κουνιάλ, μέλος του Κοινοβουλίου της Ρώμης, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως «εγκληματία εμβολίων» και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης, εξέθεσε την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την Αφρική, μαζί με τα σχέδια για την εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.

Το 2015 ήταν οι Ιταλοί που αποκάλυψαν μυστικά κινεζικά βιολογικά πειράματα με τον κορωνοϊό. Το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015, έδειξε πώς οι Κινέζοι επιστήμονες έκαναν βιολογικά πειράματα σε έναν ιό συνδεδεμένο με το SARS που πιστεύεται ότι ήταν Coronavirus, προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια, ρωτώντας αν αξίζει τον κίνδυνο για να μπορέσουν να τροποποιήσουν ιούς για συμβατότητα με ανθρώπινους οργανισμούς.

Σε μια έκτακτη ομιλία επτά λεπτών την οποία ακολούθησε μεγάλο χειροκρότημα, η Sara Cunial, η βουλευτής της Ρώμης είπε ότι η Ιταλία είχε υποβληθεί σε «Ιερά Εξέταση ψευδών επιστημών».

Επικρίνει το περιττό lockdown που επιβλήθηκε στους Ιταλούς στην υπηρεσία μιας παγκόσμιας ατζέντας. Προέτρεψε τους συναδέλφους πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν  οποιαδήποτε σχέδια προκειμένου να υποχρεώσουν τους πολίτες να παραδοθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 στα χέρια της διεφθαρμένης ελίτ – την οποία αναγνώρισε ως το Βαθύ Κράτος.

Αναφέρεται στον ρόλο που έχουν τα «διεφθαρμένα» ΜΜΕ, όπως τονίζει «αναισθητοποιούν τα μυαλά των πολιτών». 

Φυσικά υποστηρίζει ότι ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον ιό, αλλά και από την φτώχεια και την πείνα, η οποία προέρχεται από τα μέτρα του lockdown.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον… «φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς που είχε προβλέψει την πανδημία και εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να εξαλείψει τον ανθρώπινο πληθυσμό.ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ