Λειτουργία Κέντρου Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού

36

Στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημαρχείου Ελευθερίου Κορδελιού μεταφέρθηκε και λειτουργεί το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, μια υπηρεσία που παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη σε πολίτες με προβλήματα υπερχρέωσης.
Αποστολή του ΚΕΥΔ είναι να ενημερώνει σφαιρικά και αναλυτικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και διαδικασίες για τη διαχείριση των συσσωρευμένων οφειλών τους.

Το ΚΕΥΔ παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και οδηγίες, ώστε ο πολίτης να ανταπεξέλθει καλύτερα σε κάθε είδους οφειλή, είτε αυτή αφορά τις Τράπεζες είτε το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί καθημερινά (εργάσιμες ημέρες και ώρες) στον 2ο όροφο του πρώην Δημαρχείου Ελευθερίου Κορδελιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 56 και η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού
στο τηλέφωνο: 2132 125730. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ