ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

29

Λόγω των υψηλών ποσοστών απουσιών των μαθητών, εξαιτίας πολλών κρουσμάτων ιώσεων, με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού κλειστά θα παραμείνουν για 2 ημέρες -αύριο Τετάρτη 29 και μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου- το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού και το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου η απόφαση ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, λόγω του μεγάλου αριθμού απόντων μαθητών και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ