Συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός

19

Την έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο έργο και στην αποστολή της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση και τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της Ο.Β.Σ.Θ. κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Βαλασίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Καραπινίδης και ο Ταμίας κ. Γεώργιος Γεωργιάδης τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες βιοτέχνες, ενώ επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσαν μια σειρά από ζητήματα όπως:
• η αλλαγή των γενικών πολεοδομικών σχεδίων
• η κοινή αξιοποίηση των αποβλήτων προς όφελος του Δήμου
• η καθαριότητα
• η έλλειψη φωτισμού
• τα Δημοτικά τέλη
• τα πασαλάκια που εμποδίζουν την επικοινωνία των πολιτών με τις επιχειρήσεις
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός εξέφρασε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να αναπτύξει ένα μόνιμο και σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να δρομολογηθούν από κοινού πρωτοβουλίες ενίσχυσης και ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας που αφορούν στον κλάδο της βιοτεχνίας.

“Κατανοώντας την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας, η οποία όχι μόνο είναι συνυφασμένη με τη διατήρηση των θέσεων εργασίας αλλά συνδέεται άμεσα με την τοπική οικονομική ανάπτυξη, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι για το 2020 προχωράμε σε γενναίες μειώσεις των δημοτικών τελών τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τους επαγγελματίες” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, συγχαίροντας παράλληλα το Προεδρείο της Ο.Β.Σ.Θ για το έργο και τη δράση του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ