Πέτρος Τατσόπουλος: Νέο κρίσιμο ιατρικό ανακοινωθέν. Μάσκα οξυγόνου

342

Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πέτρο Τατσόπουλο; Γιατί παραμένει με μάσκα οξυγόνου;

Νεότερο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου εξέδωσε το Ιπποκράτειο.

«Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής:

Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.

Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές εφόσον εξακολουθήσει να είναι αποσωληνωμένος και αιμοδυναμικά σταθερός μέχρι αύριο, ο Πέτρος Τατσόπουλος θα βγει από την Καρδιοχειρουργική ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε θάλαμο.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και η περίπτωσή του να είναι δύσκολη.

Το γεγονός ότι μετά το λεπτό και εξαιρετικά βαρύ χειρουργείο, αποσωληνώθηκε, όπως λένε αρμόδιες πηγές, δεν σημαίνει ότι η κατάστασή του βελτιώνεται.

Αντίθετα, εξαιτίας της αποσωλήνωσης η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου είναι πιο δύσκολη σήμερα, παραμένει βαριά και εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η πιθανότητα επιβίωσης από μια τέτοιου τύπου εγχείρηση είναι μικρή.

Σήμερα, συνέντευξη έδωσε και ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, τονίζοντας ότι «τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», σημείωσε, όμως, ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση». ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ