Μια καφετέρια με τουαλέτα-ενυδρείο!

4

Μια ιαπωνική καφετέρια διαγράφει ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της εστίασης χάρη στην περίεργη τουαλέτα που διαθέτει που βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο ενυδρείο.

Οι πελάτες του Hipopo Papa Cafe, στο Akashi στην ακτή Matsue Hayashizaki, ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς η τουαλέτα περιβάλλεται από τρεις γυάλινες πλευρές, που είναι οι πλευρές του ενυδρείου που φιλοξενεί εξωτικά ψάρια και χελώνες.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας δαπάνησε πάνω από £ 200,000 για να εγκαταστήσει το ενυδρείο στην τουαλέτα της καφετέριας.

Η τουαλέτα απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αλλά όταν η καφετέρια δεν έχει πολλούς πελάτες, επιτρέπει και στους άντρες να την επισκεφτούν. Η ιδιαίτερη αυτή εγκατάσταση λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια και έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, η τουαλέτα-ενυδρείο έχει και τα μειονεκτήματά της, αφού οι πελάτες περνούν περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα θαυμάζοντας τα ψάρια παρά πίνοντας τον καφέ τους.

No votes yet.
Please wait…

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ