Καταγγέλλεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ως «»πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας. Κάνει εξωτερική πολιτική για τις μειονότητες στην Ελλάδα. Υπέβαλε σέβη στο αφεντικό του τον Ερντογάν»!

45

Συνάντηση αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με το »αφεντικό», πρόεδρο Τουρκίας, Ερντογάν

O αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το »αφεντικό», τον πρόεδρο της Τουρκίας (βράδυ 25 Σεπ. ’19) στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Νέα Υόρκη, γιά να του υποβάλει τα σέβη του »και να τα πουν». Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή γιά να υποβάλει τα δικά του δουλοπρεπή σέβη στον Ελπιδοφόρο. ‘Ετσι, γιά να ξέρουμε τι ρόλο παίζουν οι νεογενίτσαροι του Πατριαρχείου, τι ρόλο παιζει η »θυγατρική» του, »εμπορική επιχείρηση Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ», που »ανήκουν» και γιατί κατάστρεψαν την ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ, με την ανοχή ηλίθιων και ξεπουλημένων ελληνικών κυβερνήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η ΕΙΔΗΣΗ: Ερντογάν και Ελπιδοφόρος -σύμφωνα με την ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής- συζήτησαν επίσης, για θέματα που αφορούν στις »μειονότητες σε Ελλάδα και Τουρκία»!!! Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον αρχιεπίσκοπο να συζητά γιά »μειονότητες στην Ελλάδα»;;; Τελικά, ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;;;
Σημ.: Θυμίζουμε ότι ο Ελπιδοφόρος έχει καταγγελθεί δημόσια και γραπτά, από ιστοσελιδα Βετεράνων ΗΠΑ, ως »πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας».

Από το www.kalami.us

makeleio.gr

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ