Με πέντε μετάλλια επέστρεψε από το Παγκόσμιο η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

3

Η αποστολή επέστρεψε με 5 μετάλλια (1 χρυσό και 4 χάλκινα), με αξιοπρόσεκτες επιδόσεις και πολλές εμπειρίες. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο και τη 1η θέση στα -69kg κατέκτησε ο Παναγιώτης Φρουζάκης στο άθλημα του Jiu-Jitsu.
Στο ίδιο άθλημα, 2 χάλκινα μετάλλια προστέθηκαν στην συλλογή, με τον Χρήστο Χαρπαντίδη και την Αθηνά Ζούλη στα +94 και στα -70 κιλά αντίστοιχα.
Το δρόμο προς την επιτυχία χάραξαν τα 2 χάλκινα της κολύμβησης από τη Νικολέττα Κυριακόπουλου στα 50μ. ύπτιο και της Δήμητρας Βαιτσάκη στα 100μ πεταλούδα, η οποία διπλασίασε τις επιτυχίες για την Ελληνική ομάδα.

Η Ελληνική ομάδα κατατάχτηκε 11η σε σύνολο 37 αποστολών. Επίτευγμα διόλου ευκαταφρόνητο.

Ο Πρόεδρος Α/Α Γιώργος Τζατζάκης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες στην αποστολή, όσους εργάστηκαν για να παρασχεθούν τα απαραίτητα εφόδια προς την απρόσκοπτη παρουσία των αθλητών, και να ευχαριστήσει τους χορηγούς της Ένωσης που προσέφεραν τα μέγιστα τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε, τον όμιλο Μυτιληναίος και την Protergia, την KIMBO Espresso Hellas, την Admiral Sport Shops, την Cosmoroes Travel Services και ιδιαιτέρως τον κ. Νάσο Λιάγκα, καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την υποστήριξη.

onsports.gr

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ