Φρίκη: Τι απάτη στήθηκε στο όνομα της Νάταλι Κρίστοφερ. Ζητούσαν λεφτά για να…

120

Τι απάτη στήθηκε στο όνομα της Νάταλι Κρίστοφερ;

Ιεροσυλία αποτελεί η πράξη κάποιων που έφτασαν στο σημείο να εκμεταλλευτούν το θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ, που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία ενώ έκανε αναρρίχηση και να στήσουν «έρανο» για την κηδεία της.

Η απάτη ήρθε στο φως μέσα από καταγγελία που έκανε φίλη της ΝάταλιΚρίστοφερ, στο όνομα της οποίας μάλιστα οι απατεώνες είχαν ανοίξει σε γνωστή σελίδα τον υποτιθέμενο έρανο!

Η Σάσκια Κωνσταντίνου, φίλη της Νάταλι Κρίστοφερ που μάλιστα είχε ενεργό ρόλο στις προσπάθειες για να γίνει γνωστή η εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού, με ανάρτησή της στο Facebook, κατήγγειλε πως κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά της για να ξεκινήσουν συγκέντρωση χρημάτων.

Όπως υποστήριζαν, τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν, επρόκειτο να διατεθούν για την κηδεία της άτυχης γυναίκας.

«Μέσα στην τραγωδία με το χαμό της δρ. Νάταλι Κρίστοφερ, κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να ξεκινήσουν έναν υποτιθέμενο έρανο. Αυτό είναι παράνομο και δεν έχει γίνει από εμένα.

Το κατήγγειλα στις αρμόδιες αρχές και θα κινηθώ νομικά σε βάρος αυτών που είναι υπαίτιοι. Σας παρακαλώ, μην δωρίζετε λεφτά σε κανέναν έρανο για την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ» ανέφερε στην ανάρτησή της η Σάσκια Κωνσταντίνου.

Την απάτη επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος δήλωσε ότι από τις έρευνες που έγιναν, φαίνεται ότι το πρόσωπο που άνοιξε τη σελίδα για τον έρανο, έχει δηλώσει ως χώρα διαμονής τρίτη χώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εν λόγω λογαριασμός δημιουργήθηκε στο όνομα προσώπου, το οποίο δεν ήταν ενήμερο για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ως εκ τούτου, πληροφορείται το κοινό ότι πρόκειται για απάτη και καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ