Να Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τα Κοσμήματα σας για να μην Μπερδεύονται!

21

Ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, όπως λένε, είναι τα κοσμήματά της. Γι’ αυτό και κάθε γυναίκα οφείλει να τα προσέχει και να τα αποθηκεύει με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να μην χαλούν και να μην μπερδεύονται.

Πολλές φορές, όταν κοσμήματα, όπως κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, βρίσκονται όλα μαζί σε ένα κουτάκι, μπερδεύονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να κοπούν, αλλά και να σας εκνευρίζουν κάθε φορά που αναζητάτε ένα συγκεκριμένο από αυτά και ανακαλύπτετε οτι είναι μπερδεμένο με τον πιο περίπλοκο κόμπο μαζί με όλα τα υπόλοιπά κοσμήματά σας.

Δεν υπάρχει λόγος να περνάτε αυτό το μαρτύριο ούτε εσείς, ούτε και τα κοσμήματά σας πια, αφού υπάρχουν εύκολοι και πρακτικοί τρόποι για να τα οργανώνετε και να τα τακτοποιείτε.

Βραχιόλια σε μπουκάλι Ανακυκλώστε παλιά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, χρησιμοποιώντας τα ως βάσεις για τα κοσμήματά σας. Τοποθετήστε τα σε μια γωνιά του δωματίου σας και περάστε πάνω από το στόμιο τους τις συλλογές σας από βραχιόλια.

Να Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τα Κοσμήματα σας για να μην Μπερδεύονται!

Χρησιμοποιήστε γυάλινα μπουκάλια για να κρεμάτε τα βραχιόλια σας.

Κρεμάστρα για κοσμήματα Χρησιμοποιήστε μια ξύλινη κρεμάστρα για τα ρούχα για να βιδώσετε στο εσωτερικό της τρίγωνο κατά μήκος μικρά γαντζάκια. Κρεμάστε την σε έναν τοίχο ή πίσω από την πόρτα σας και τοποθετήστε σε αυτήν σκουλαρίκια και κολιέ για να μην μπερδευτούν ποτέ ξανά.

Να Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τα Κοσμήματα σας για να μην Μπερδεύονται!

Μετατρέψτε μια κρεμάστρα ρούχων σε κρεμάστρα κοσμημάτων.

Πίνακας με τα κοσμήματά σας Χρησιμοποιήστε τα ίδια μικρά γαντζάκια για να τα βιδώσετε για να κρεμάτε από εκεί κάθε σας κόσμημα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε παράλληλα και ένα έργο τέχνης με το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο στον οποίο ετοιμάζεστε.

Να Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τα Κοσμήματα σας για να μην Μπερδεύονται!

Φτιάξτε τη δική σας κορνίζα για τα κοσμήματά σας.

Αυγοθήκη για τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια Εκμεταλλευτείτε τις θήκες αυγών για να αποθηκεύετε διαδοχικά και σε ξεχωριστές θήκες τα ζευγάρια σκουλαρίκια σας και τα δαχτυλίδια σας. Αν θέλετε μπορείτε να κλείνετε την αυγοθήκη με το καπάκι της ή μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και αυτό, αφήνοντας διάπλατα ανοιχτή την αυγοθήκη και τοποθετώντας μέσα σε αυτό τα υπόλοιπα κοσμήματά σας.

Να Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τα Κοσμήματα σας για να μην Μπερδεύονται!

Ανακυκλώστε μια αυγοθήκη για να αποθηκεύετε σε αυτή δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Extra Tip: Όταν έχετε τα κοσμήματά σας οργανωμένα και κρεμασμένα, έχετε τη δυνατότητα να τα βλέπετε όλα μαζί, σαν σε μια βιτρίνα μαγαζιού, και να θυμάστε έτσι όσα είχατε ξεχασμένα άλλοτε σε ένα συρτάρι, αλλά και να διαλέγετε πιο εύκολα αυτό που σας ταιριάζει κάθε ώρα και στιγμή.

spirossoulis.com

Πηγή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ