Ποιες γυναίκες κάνουν τις καρδιές των ανδρών να χτυπούν δυνατά; Ένα συγκινητικό βίντεο

6
Aυτό που θα δείτε παρακάτω -πάρτε χαρτομάντηλα- δεν είναι απλώς το σποτ μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Είναι ένα νέο κοινωνικό πείραμα που αποκαλύπτει ποιες είναι οι γυναίκες που κάνουν τις καρδιές των ανδρών να χτυπούν δυνατά.
Στο σποτ που έγινε για λογαριασμό του Dove στην Πορτογαλία, οι άνδρες έπρεπε να δουν εικόνες γυναικών και να περιγράψουν την ομορφιά τους, ενώ ένας παλμογράφος κατέγραφε τους χτύπους της καρδιάς τους.
Και ενώ στην αρχή οι χτύποι της καρδιάς τους ανεβαίνουν ελαφρώς βλέποντας εικόνες πανέμορφων μοντέλων,στη συνέχεια, όταν στις εικόνες εμφανίζονται δικές τους γυναίκες (σύντροφοι, κόρες, αδελφές) οι καρδιές αρχίζουν να πετούν.  

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ