‘Επιβάλλει’ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!«Φως του Αλλάχ» ο Ερντογάν…

7
Υπό κατάρρευση φαίνεται  πως είναι η γειτονική Τουρκία με τα γεγονότα να τρέχουν και την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο στο τουρκικό κοινοβούλιο το οποίο ενέκρινε το πρώτο μέρος των άρθρων για τη Συνταγματική αναθεώρηση ενώ γίνονται συζητήσεις και για το δεύτερο.Μέσα σε όλα αυτά οι βουλευτές του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν τον ονομάζουν πια χαλίφη και θείο φως.
Μάλιστα ο Σουάτ Ουνάλ, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΚΡ, έγραψε στο Facebook: « Ο Ερντογάν θα  γίνει χαλίφης. Το 2023 ο Αλλάχ θα εκπληρώσει το Θείο Φως του»
Επιπρόσθετα ο αρθρογράφος Αμπντουραχμάν Ντιλιπάκ, στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Akit,  ανέφερε πως «ο Ερντογάν θα είναι χαλίφης μετά τη νέα του προεδρική ιδιότητα. Ακόμα και τα δωμάτια του Ακσαράϊ [Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα] είναι έτοιμα. Η Ισλαμική Ένωση θα εγκαθιδρυθεί».
Ο ίδιος είχε πει το 2015 :«Το χαλιφάτο έχει φτάσει στο τουρκικό κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση έκανε ότι ήταν αναγκαίο. Εάν ο Ταγίπ Ερντογάν περάσει  ένα προεδρικό σύστημα, το πιθανότερο είναι να διορίσει συμβούλους στις μουσουλμανικές επικράτειες, στις επικράτειες που είναι πιστές στον χαλίφη. Θα δημιουργήσει, επίσης, γραφεία αντιπροσώπων της Ισλαμικής Ένωσης στο Μπεστεπέ [ περιοχή που βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα]».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ