ΠΡΟΣΟΧΗ!Μεγάλη αλλαγή στους λογαριασμούς της ΔΕΗ…

5
Όλο της το βάρος στον περιορισμό των ανεξόφλητων λογαριασμών, έχει ρίξει η ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να εκδίδει μηνιαίους λογαριασμούς, μόνο, όμως, σε πελάτες που επιθυμούν να τους λαμβάνουν στους υπολογιστές τους, μέσω e-mail.
Οι υπολογισμοί της ΔΕΗ δείχνουν πως είναι ευκολότερο για ένα νοικοκυριό να υπολογίζει τα μηνιαία του έξοδα, αντί για τα διμηνιαία, καθώς έχει παρατηρηθεί το γεγονός πως χάνεται ο έλεγχος εύκολα.
Μάλιστα, η ΔΕΗ φέρεται να έχει προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε οι λογαριασμοί που αποστέλλονται ηλεκτρονικά να αποτελούν επίσημα φορολογικά παραστατικά και παράλληλα να διασφαλίζεται το απόρρητο επικοινωνίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ