ΨΑΧΝΕΤΑΙ ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Άλλο ένα ‘ΑΚΥΡΟ’! Ένδεια στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ…

9
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας βολιδοσκόπησε το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, να αναλάβει το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Οι πληροφορίες ωστόσο λένε πως ο κος Μίχαλος αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Πρωθυπουργού, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει  πρόσωπα εκτός Κοινοβουλίου.
Ο κος Μίχαλος είναι πρόσωπο που της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη πρόσφατα και πάλι πρόεδρος του ΕΒΕΑ με τη στήριξη της ΝΔ. Βέβαια, πρόσφατα υπήρξαν τριβές με την Πειραιώς, λόγω της συμμετοχής του στην επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο ίδιος απάντησε στη ΝΔ πως συμμετείχε εκεί ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ και όχι ως κομματικό στέλεχος.
Όπως ήταν λογικό οι κυβερνητικοί κύκλοι  ανέφεραν πως ουδέποτε έγιναν τέτοιες επαφές. Τι θα έλεγαν άλλωστε; ναι θέλουμε να πάρουμε στέλεχος από τη Νέα Δημοκρατία διότι δεν έχουμε κανέναν να αναλάβει το υπουργείο;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ