Αυτές είναι οι ΕΠΙΦΟΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ για ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ στην Ελλάδα…

8

Ο Διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, Γεράσιμος Χουλιάρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος οι Έλληνες να ανησυχούν για έναν άμεσο ισχυρό σεισμό. 
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «χωρίς να ξέρουμε τον χρόνο, έχουμε κάνει τεράστια βήματα στην πρόβλεψη, όμως η πρόβλεψη απαιτεί και τον χρόνο οπότε ο χρόνος είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο χωρίς αυτή την παράμετρο δεν μιλάμε για πρόβλεψη αλλά για εκτίμηση». 
Ωστόσο, ο κ. Χουλίαρας σημείωσε ότι υπάρχουν περιοχές της χώρας που εξετάζονται, καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να υπάρξει εκεί ισχυρή σεισμική δόνηση. 
«Το ελληνικό τόξο από Κεφαλονιά ως Ρόδο, ο Πατραϊκός και ο Κορινθιακός” είπε είναι περιοχές που γνωρίζουμε ακόμη και από την περίοδο που πηγαίναμε στο σχολείο», δήλωσε ο κ. Χουλιάρας αλλά δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πληγούν άμεσα. 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ