‘ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ’!Όχι στους Προσκυνημένους, αλλά στους ΦΤΩΧΟΥΣ…

25
Ήδη από εχθές σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση της κυβέρνησης να ΄κόψει’ τα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν οι κατηγορίες πολιτών που βρίσκονται σε ανάγκη.
Σύμφωνα με κύκλους του αρμόδιου υπουργού τα προνοιακά επιδόματα δεν θα κοπούν για όσους βρίσκονται στο 30% των πολιτών που ανήκουν στο φτωχότερο κομμάτι του πληθυσμού. Αντίθετα οι περικοπές στα προνοιακά επιδόματα θα γίνουν μόνο στο υπόλοιπο 70% των δικαιούχων.
Επίσης, η κυβέρνηση διαρρέει πως εξετάζει κι άλλο ένα σενάριο ώστε να μην καταργηθούν τα προνοιακά επιδόματα. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο όσοι έχουν οποιοδήποτε εισόδημα από οτιδήποτε ακόμα και από προνοιακό εισόδημα τότε αυτοί θα λαμβάνουν μικρότερο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
Το θέμα, δυστυχώς, δεν είναι οι προθέσεις του Υπουργείου, το θέμα είναι η στάση των Δανειστών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ