Πωλείται το Twitter; Πιθανός αγοραστής η Google

12

Στα ύψη η τιμή της μετοχής του κοινωνικού δικτύου μετά τις φήμες για την πώλησή του.
Η πώληση του κοινωνικού δικτύου Twitter μπορεί να είναι  πραγματικότητα δεδομένου ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν υποβληθεί προτάσεις για εξαγορά από αρκετούς γίγαντες της τεχνολογίας.  Σύμφωνα με πηγές του δικτύου CNBC , η ιδιοκτησία του Twitter διαπραγματεύεται την πώλησή του, μεταξύ άλλων, αυτή τη στιγμή, με την Google και την Salesforce.com.
Το διοικητικό συμβούλιο του κοινωνικού δικτύου θέλει να καταλήξουν σε συμφωνία, αλλά η πώληση δεν «επίκειται», αναφέρει το CNBC. Πηγή που έχει πρόσβαση στις διαπραγματεύσεις, εκτιμά ότι δεν αποκλείεται μια επίσημη προσφορά εξαγοράς να παρουσιαστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Πάντως οι φήμες περί πιθανής πώλησης του κοινωνικού δικτύου, οδήγησαν την τιμή της μετοχής του Twitter στα ύψη, αφού σημείωσε αύξηση κατά 17%.
πηγη pronews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ