Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για τον Τσίπρα…

10

Πρώτη φορά Αριστερά. Αριστερά του ανθρωπισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, το κόμμα του λαού κλπ κλπ… ας γελάσουμε. Σας παραθέτουμε το έγγραφο που δημοσιεύτηκε.

Στη ‘Διαύγεια’ δημοσιεύτηκε, από το Υπουργείο Οικονομικών η δέσμευση ποσού της τάξης των 33 χιλιάδων (33.000) ευρώ για ενοικίαση αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιήσει η ελληνική αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη για την 71η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη, οπότε και αναμένεται η επιστροφή τους. Μάλιστα αρχικά το ποσό ήταν 30.000 αλλά ζητήθηκε να αυξηθεί. Το νέο έγγραφο αναμένουμε να δημοσιευτεί.
Με μία απλή διαίρεση οι ημερήσιες μετακινήσεις τους θα κοστίσουν κάτι παραπάνω από 4000 ευρώ.
Υ.Γ: Το voicenes.gr δεν υιοθετεί την είδηση. Την παραθέτει μαζί με τα στοιχεία στο πλαίσιο της πληροφόρησης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ