Τουρίστρια δεν θέλει να έρθει ξανά στην Αθήνα: «Όπου και να πήγαινα οι άνδρες με κοιτούσαν περίεργα» (vid)

59

Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι άκρως προσωπικές, και ενώ η Αθήνα μπορεί να μην άφησε ευνοϊκή εντύπωση στην Emma, παραμένει ανοιχτή στο να εξερευνήσει και άλλα όμορφα μέρη της Ελλάδας.
Η μοναχική ταξιδιώτισσα, Emma Maskell, έχει εξερευνήσει 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στη Daily Mail, υπάρχουν μέρη στα οποία δεν θα επέστρεφε και η Αθήνα τυχαίνει να είναι ένα από αυτά.

Η Emma εξήγησε ότι η απόφασή της να μην ξαναεπισκεφτεί την Αθήνα πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι αισθάνεται ανασφαλής ως γυναίκα ταξιδιώτης. Καθώς έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, διηγήθηκε ότι έπρεπε να συνομιλεί με τη μητέρα της στο τηλέφωνο λόγω της επίμονης και ανεπιθύμητης προσοχής από τους άνδρες στους δρόμους. Η δυσφορία της επιδεινώθηκε περαιτέρω όταν είδε ανθρώπους να κάνουν χρήση ναρκωτικών στο φως της ημέρας.

@emtravels_ some of my travel awards #solofemaletraveller #solomefemaletraveler #backpacking #solotravel #backpacker #travel #traveltiktok #traveltok #southeastasia #travelvlog #travelawards ♬ Brazil – Declan McKenna


Οι εμπειρίες της στην Αθήνα την ώθησαν να αλλάξει δωμάτιο τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής της. Αρχικά σκέφτηκε ότι η επιλογή της γειτονιάς της μπορεί να συνέβαλε στη δυσφορία της και αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικές περιοχές, αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο.

Παρά την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία της στην Αθήνα, η Emma κατέβαλε προσπάθειες να βελτιώσει τη διαμονή της, επισκεπτόμενη αξιοσημείωτα μέρη όπως το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την Ακρόπολη και τις υπαίθριες αγορές. Δοκίμασε επίσης την ελληνική κουζίνα, την οποία βρήκε αρκετά νόστιμη.
Η Emma, η οποία φιλοδοξεί να επισκεφθεί 30 χώρες πριν κλείσει τα 30, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ιδίως στην Πάρο. .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ