Σταυρουλάκης Αντώνης: Θα είμαι υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα με το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

125

Ο Σταυρουλάκης Αντώνης ανακοινώνει ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

Ονομάζομαι Σταυρουλάκης Αντώνης, και είμαι μόνιμος κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου (40 συναπτά έτη). Είμαι έγγαμος με τρία παιδιά.

Τελείωσα το 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου και το 1ο Τεχνικό Λύκειο Ευόσμου με την ειδικότητα του Ψυκτικού. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή Βιομηχανία Τροφίμων στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ως νέος άνθρωπος και πατέρας ενδιαφέρομαι για έναν δήμο πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική δραστηριότητα, τον Αθλητισμό καθώς και για τη μέγιστη ώθηση και ανάδειξη των νέων και ικανών ανθρώπων, αλλά και τη γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» καθώς η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος των αρχών και των έργων. Ονειρευόμαστε ένα δήμο που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ