Μήνυση στο δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου από μητέρα μαθητή

119

Μητέρα μαθητή του παραρτήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Κορδελιού έκανε μήνυση στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, στον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργο Σταυρίδη, και σε κάθε υπεύθυνο για τον τραυματισμό του παιδιού της στην αυλή του σχολείου.

Το παιδί τραυματίστηκε πέφτοντας σε μία από τις γωνίες του τσιμέντου που φαίνονται στη φωτογραφία. Η «Αγκίδα» είχε κάνει ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο σχολείο στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που υπάρχουν για τα παιδιά στον αυλόγυρο, αλλά η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αδιαφόρησε.

Η «Αγκίδα» είχε γράψει μεταξύ άλλων σ’ εκείνο το ρεπορτάζ ότι στον αυλόγυρο του νηπιαγωγείου πρέπει να τοποθετηθεί πλαστικό δάπεδο γιατί δεν είναι δυνατόν οι μαθητές να παίζουν σε άσφαλτο. Τότε ακούστηκαν διάφορα από τη διοίκηση, όπως ότι δεν γίνεται να μπει τώρα πλαστικός τάπητας γιατί έχει γίνει παραλαβή του σχολείου και ότι κανονικά κακώς παρέλαβαν τα συγκεκριμένα σχολεία με τις αυλές σ’ αυτήν την κατάσταση.

Τώρα, αφού πρώτα έγινε το ατύχημα για το οποίο προειδοποιήσαμε, οι πληροφορίες λένε ότι τη Δευτέρα θα τοποθετηθεί πλαστικό δάπεδο στον αυλόγυρο του σχολείου. Τώρα γίνεται να τοποθετηθεί πλαστικό δάπεδο. Έπρεπε πρώτα να χτυπήσει ένα παιδί για να κινητοποιηθεί η διοίκηση Μανδαλιανού και να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, όπως πάντα, γιατί δεν ακούει κανέναν ό,τι και να της λέει. ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ