Με αυτές τις έξι συμβουλές θα κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο

361

Για να σταματήσετε να… ψεκάζεστε συνεχώς

Αν κι εσείς ψεκάζεστε από την κορφή έως τα νύχια προκειμένου να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται το άρωμά σας, τότε θα πρέπει να μάθετε πως υπάρχουν αρκετά hacks που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ειδικότερα:

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Ένα άρωμα χρειάζεται δύο βασικά πράγματα για να αναπτυχθεί σωστά –θερμότητα και ενυδάτωση. Το δέρμα μας γενικά προσφέρει αρκετή θερμότητα σε μια μέση θερμοκρασία 36 βαθμών, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επαρκή ενυδάτωση.

Χρησιμοποιήστε έλαιο μπάνιου

Όχι μόνο δημιουργεί ένα υπέροχα αρωματισμένο δωμάτιο για να χαλαρώσετε, αλλά το αρωματικό έλαιο μπάνιου αφήνει το τέλειο βασικό στρώμα αρώματος από το πηγούνι μέχρι τα νύχια και κάνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας σωστά

Η φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλίσετε την τέλεια χρήση ενός αρώματος. Χρησιμοποιήστε ένα scrub σώματος δύο φορές την εβδομάδα για να τελειοποιήσετε και να λειάνετε το δέρμα σας.

Κάντε ντους με απολεπιστικό αφρόλουτρο

Χρησιμοποιώντας ένα απολεπιστικό αφρόλουτρο, όχι μόνο έχετε άμεσα καθαρό δέρμα, αλλά αρωματίζετε αμέσως όλο το δέρμα σας. Ακολουθήστε το με ένα γρήγορο ψέκασμα από το αγαπημένο σας άρωμα και είστε έτοιμες να ξεκινήσετε

Φορέστε το άρωμά σας σε αφθονία

Μερικοί επιπλέον ψεκασμοί θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να είστε σε φόρμα όλη τη νύχτα.

Η διαστρωμάτωση διαφορετικών υφών βοηθά στη διάρκεια του αρώματος

Με τη λέξη υφές, εννοείται η προσθήκη κρέμας σώματος ή αρωματικής λοσιόν κάτω από το άρωμά σας. Όταν πρόκειται για τη διαστρωμάτωση διαφορετικών αρωμάτων, τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό άρωμα που είναι μοναδικά δικό σας.

Η διαστρωμάτωση αρωμάτων είναι ένας απίστευτος τρόπος για να πάρετε το μοναδικό αγαπημένο σας άρωμα και να το αλλάξετε ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας, μια ειδική περίσταση ή την προσωπικότητά σας ψεκάζοντας ένα άλλο αγαπημένο άρωμα απευθείας από πάνω του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ