Η ELPEN χορηγός στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων

0

Η διοργάνωσή του έγινε από την Παγκόσμια Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων (Transplant Society) και την Διεθνή Εταιρεία Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής (Cell Transplant Society and Regenerative Medicine).

Πρόεδροι του Συνεδρίου ήταν οι καθηγητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, κα. Μαρία Κουλμανδά και ο κ. Robert Fisher. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης 30 κορυφαίοι ομιλητές διεθνούς επιστημονικού κύρους και αναγνώρισης παρέθεσαν ομιλίες, αναλύοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των κυτταρικών μεταμοσχεύσεων, καθώς και σημαντικά θέματα μηχανικής και αναγεννητικής των ιστών. Επιπλέον, νέοι επιστήμονες από διάφορες χώρες παρουσίασαν το ερευνητικό τους έργο, ενώ πραγματοποιήθηκε και βράβευση των καλύτερων εργασιών.

Το Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό και Πειραματικό Κέντρο (Ε.Ε.Π.Κ) της ELPEN έδωσε δυναμικό παρών στη διεθνή αυτή επιστημονική διοργάνωση με τον Διευθυντή του, κ. Απόστολο Ε.Παπαλόη να συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, καθώς και σε στρογγυλά τραπέζια που πραγματοποιήθηκαν με θέμα τη βιοηθική και την πειραματική έρευνα.

Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νησιού κ. Χ. Αθανασίου και κ. Ι. Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Π. Τσακίρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Π. Κουφέλης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Λέσβου κ. Π. Προβέτζας.

Η ELPEN χορηγός στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων

iatropedia.gr

Πηγή

Loading...

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ