Η γυναίκα που ξεγέλασε το θάνατο: Την χτύπησαν και την έθαψαν ζωντανή αλλά αυτή επιβίωσε και πήρε εκδίκηση (βίντεο)

308

Η Michelina Lewandoska, μετανάστρια στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Πολωνία, περιέγραψε στο βρετανικό δικαστήριο τον Ιανουάριο του 2012 τον τρόμο που αισθάνθηκε καθώς βρισκόταν θαμμένη ζωντανή με τα χέρια και τα πόδια της δεμένα.

Καθώς ο χρόνος περνούσε και ο αέρας εξαφανιζόταν φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρει και προσευχήθηκε στο Θεό να την βοηθήσει να επιβιώσει για να μπορέσει να φροντίσει τον μικρό της γιο. Ο Marcin Kasprzak πατέρας του παιδιού της και αρραβωνιαστικός της ήταν και ο άνθρωπος που την έθαψε.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Marcin, που είχε «βαρεθεί» την αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισε μαζί με τον φίλο του Patryk Borys να την ξεφορτωθούν. Έτσι της επιτέθηκαν πρώτα με ένα όπλο τέιζερ για να την ακινητοποιήσουν και αφού την έδεσαν την άφησαν έτσι για ώρες μέχρι να αποφασίσουν τι θα την κάνουν. Η συνέχεια θα ήταν ακόμα πιο εφιαλτική αφού την έβαλαν σε ένα χαρτόκουτο και την έθαψαν ζωντανή 4 ίντσες κάτω από το έδαφος σε ένα έρημο μέρος.

Για κακή τους τύχη η Michelina βρήκε την δύναμη, με την βοήθεια της βέρας της, να κόψει τα δεσμά της και να σκάψει με νύχια και με δόντια προς την ελευθερία.

Παρότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και να αναπνεύσει πήγε κατευθείαν στην αστυνομία όπου κατήγγειλε τους δύο άνδρες. Η μαρτυρία της στο δικαστήριο ήταν η εκδίκηση της αφού ήταν καταλυτική ώστε να καταδικαστούν και οι 2 άνδρες σε 20 χρόνια φυλάκισης. ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ