Φρίκη: Έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι. Πώς το ξανακόλλησε [φωτο]

297

Προκαλούν φρίκη οι αποκαλύψεις για τη γυναίκα που έκοψε το πέος του συντρόφου της με κλαδευτήρι.

Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της. Τι ακριβώς συνέβη;

Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές του στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι.

Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.ΠΗΓΗ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ