Δυρράχιο: Κατασχέθηκαν εμπορευματοκιβώτια με κοκαΐνη που έφθασαν από τον Πειραιά

0

Η ελληνική αστυνομία είχε την υποψία ότι δύο εμπορευματοκιβώτια που φορτώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Δυρράχιο της Αλβανίας έφεραν φορτίο κοκαΐνης.

Προκειμένου να εξαρθρωθεί η εγκληματική ομάδα, η ελληνική πλευρά ενημέρωσε την αλβανική για τα δύο εμπορευματοκιβώτια που κατευθύνονταν προς το Δυρράχιο. Ζήτησε από τις αλβανικές αρχές να έχουν το νου τους, αλλά να μην προβούν σε καμία ενέργεια προκειμένου να εντοπίσουν τους αποδέκτες των ναρκωτικών.

Το εμπορικό πλοίο που μετέφερε τα εμπορευματοκιβώτια απέπλευσε από τον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου και έδεσε στο λιμάνι του Δυρραχίου στις 17 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Βαλκανικό περισκόπιο.

Το εμπόρευμα τέθηκε σε παρακολούθηση και στις 20 Σεπτεμβρίου τρία άτομα προσέγγισαν τα εμπορευματοκιβώτια, και όταν συνειδητοποίησαν ότι τους παρακολουθούσαν επιχείρησαν να διαφύγουν.

Τα άτομα ήταν γνωστά στην αστυνομία, ο ένας συνελήφθη και οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν και καταζητούνται.

Δυρράχιο: Κατασχέθηκαν εμπορευματοκιβώτια με κοκαΐνη που έφθασαν από τον Πειραιά

pentapostagma.gr

Πηγή

Loading...

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ