Κάλια Ελευθερίου: Νεκρός σε τροχαίο ο σύντροφος της. Τι είπε το κορίτσι του Λιάγκα

3584

Τι αποκάλυψε η Κάλια Ελευθερίου για τον θάνατο του συντρόφου της;

Η Κάλια Ελευθερίου, η οποία φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, μιλώντας για την απώλεια του συντρόφου της που την συγκλόνισε.

«Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε.

Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την «τύχη» μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν.

Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κάλια Ελευθερίου.

Και κατόπιν πρόσθεσε η Κάλια Ελευθερίου: «Δεν ξέρω πώς βιώνει ένα αντίστοιχο γεγονός ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θρηνεί ο καθένας μας.

Προσωπικά ήταν σαν να έβλεπα μια κόκκινη γραμμή και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ εύκολο να την ξεπεράσω και να τρελαθώ. Έλεγα ότι θα συγκρατήσω τον εαυτό μου, θα το βιώσω, θα το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά και δεν θα κάνω έξαλλα πράγματα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ μικρή για να παρανοήσω εντελώς.

Έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις;

Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα.Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο. Ένας θάνατος, βέβαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια» εξομολογήθηκε η Κάλια ΕλευθερίουΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ