Οργάνωση Σπιτιού με 5 Απλές Κινήσεις

6

Η και η σωστή και των ρούχων, των παπουτσιών και των διαφόρων αντικειμένων σας είναι μεγάλη υπόθεση για όλους.

Ένα καλά οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι βοηθάει στη μείωση του άγχους και στην εσωτερική ηρεμία και γαλήνη και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι μας θέλουμε να βρούμε λύσεις που θα βάλουν μια και καλή σε τάξη το σπίτι μας.

Αυτό ακριβώς μπορεί να σας προσφέρει η LEROY MERLIN βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε κάθε σημείο του σπιτιού σας, να δημιουργήσετε ελεύθερο χώρο σε σημεία που δεν μπορείτε να φανταστείτε και να σταματήσετε επιτέλους να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας στο συγύρισμα του σπιτιού. Γιατί σας αξίζει περισσότερος προσωπικός χρόνος! Ξεκινήστε τώρα να σχεδιάζετε την οργάνωση του σπιτιού σας με ιδέες και προϊόντα που θα βρείτε μόνο στη LEROY MERLIN!

Αποθήκευση Εξωτερικού Χώρου

Ακόμα και ένα μικρό μπαλκονάκι μπορεί να χωρέσει μια ντουλάπα. Στη LEROY MERLIN θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από έτοιμες ντουλάπες και μπαούλα αποθήκευσης για να έχετε σε τάξη το μπαλκόνι σας και να σας βάλουν “10” στην . Τακτοποιήστε όλα εκείνα τα αντικείμενα που δεν θέλετε να έχετε μέσα στο σπίτι σας, επιλέγοντας τα ειδικα προϊόντα αποθήκευσης  που θα βρεις στη LEROY MERLIN!

Φυσικά υπάρχουν επιλογές ακόμα και για το πιο μικρό μπαλκόνι. EXTRA TIP: Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας, τα μπαούλα εξωτερικού χώρου που θα βρεις στα καταστήματα μας θα σε βοηθήσουν στην αποθήκευση των ξύλων του τζακιού σου!

Ράφια και Ραφιέρες

Βάλτε σε σημεία του σπιτιού σας που δεν είχατε σκεφτεί να το κάνετε και εξοικονομήστε πολύ χώρο. Στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο, ακόμα και στο σαλόνι μπορείτε να βάλετε ράφια και να δημιουργήσετε όμορφες γωνιές οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και λειτουργικές.

Από τις πιο βασικές μας συμβουλές είναι να τοποθετήσετε ράφια τοίχου, μεταλλικά ή ξύλινα ανάλογα τι ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας. Σκεφτείτε επίσης την τοποθέτηση ραφιών στο μπάνιο σας, ειδικά αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Τέλος, τα ράφια στο παιδικό δωμάτιο είναι μια εύκολη λύση όχι μόνο για την οργάνωση του σπιτιού σας, αλλά και για την ασφάλεια των παιδιών σας από επικίνδυνα αντικείμενα! Στη LEROY MERLIN θα βρείτε αμέτρητες λύσεις για ράφια και ραφιέρες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας.

Τα ράφια θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο από εκεί που δεν το περιμένετε.

Κουτιά και Καλάθια Αποθήκευσης

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι σίγουρα αναπόσπαστο μέρος της οργάνωσης σπιτιού! Όλα εκείνα τα μικροαντικείμενα και διακοσμητικά που δεν θέλετε να έχετε μονίμως ανάμεσα στα πόδια σας μπορείτε να τα φυλάξετε σε που θα βρείτε στη LEROY MERLIN. Η ποικιλία είναι μεγάλη και οι διαστάσεις που υπάρχουν μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Και αυτό γιατί θα βρείτε κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιων, κουτιά αποθήκευσης ρούχων, πλαστικά ή ξύλινα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.  EXTRA TIP: Αν έχετε παιδιά αφιερώστε τους λίγο παραπάνω χρόνο και τακτοποιήστε μαζί σε κουτιά τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Είναι μια χαρούμενη και ομαδική δραστηριότητα που μπορεί να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα!

Τα καλάθια και τα κουτιά αποθήκευσης θα βάλουν σε τάξη το σπίτι σας.

Ντουλάπες Εσωτερικού Χώρου

Ψάχνετε για την τέλεια ντουλάπα που θα βάλει σε τάξη τα ρούχα που δεν χωράνε στις ντουλάπες που ήδη έχετε; Στη LEROY MERLIN θα βρείτε μια στις διαστάσεις που επιθυμείτε αλλά και έτοιμες λύσεις σε διαφορετικά στιλ και χρώματα. Φυσικά τη διαφορά θα κάνουν οι έξυπνες λύσεις που σας δίνει η LEROY MERLIN σχετικά με την οργάνωση της ντουλάπας σας.

ΕXTRA TIP: Οι ντουλάπες εσωτερικού χώρου μπορούν να γίνουν και ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σου, αφού αποτελούν βασικο κομμάτι των συνθέσεων για τους εσωτερικούς σας χώρους.

Στη LEROY MERLIN θα βρείτε έτοιμες ντουλάπες και λύσεις οργάνωσης που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Έξτρα λύση: Τώρα που πλησιάζει η εποχή μαζέματος των καλοκαιρινών ρούχων εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη διαδικασία της αποθήκευσης και της οργάνωσης, παιχνιδάκι. Οι θήκες αποθήκευσης ρούχων, οι κρεμάστρες (που ποτέ δεν είναι αρκετές) και τα αρωματικά ντουλάπας θα σας βοηθήσουν να φυλάξετε σωστά τα καλοκαιρινά σας ρούχα.

Για να εξοικονομήσετε χώρο ακόμα και μέσα στις ντουλάπες σας επισκεφτείτε την LEROY MERLIN.

Παπουτσοθήκες

Οργάνωση σπιτιού χωρις παπουτσοθήκη δε γίνεται και αυτό γιατί τα παπούτσια είναι από τα αντικείμενα που δημιουργούν μεγάλη ακαταστασία. Μια στην είσοδο του σπιτιού σίγουρα θα βοηθήσει στο να φαίνεται το σαλόνι σας πολύ πιο τακτοποιημένο. Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν θα μεταφέρετε τα μικρόβια των παπουτσιών σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Φυσικά μπορείτε να βάλετε παπουτσοθήκες σε διάφορα σημεία του σπιτιού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μόνο στη LEROY MERLIN θα βρείτε παπουτσοθήκες από διάφορα υλικά, όπως πλαστικές, υφασμάτινες, μεταλλικές και ξύλινες για να ταιριάξουν στο ύφος του σπιτιού σου!

Φάκελος “Μετακόμιση”

Αν, τέλος, ετοιμάζεστε να αλλάξετε σπίτι και θέλετε να συσκευάσετε και να μεταφέρετε τα πάντα με ασφάλεια από το παλιό στο καινούργιο σπιτικό σας δεν έχετε παρά να κάνετε μια επίσκεψη στο πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα της . Εκεί θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για να κάνετε την μετακόμιση όπως θα την έκανε ένας επαγγελματίας αλλά πολύ πιο οικονομικά.

EXTRA TIP: Επενδύστε λίγο χρόνο στην οργάνωση του παλιού σας σπιτιού πριν τη μετακόμιση σας ώστε να κερδίσετε χρόνο και κόπο από τη μεταφορά στο νέο σας διαμέρισμα!

Το θέμα της αποτελεί βραχνά για πολλές νοικοκυρές που δεν έχουν το χρόνο για να αφιερώσουν άπειρες ώρες στο να βάζουν καθημερινά το βομβαρδισμένο από ρούχα και παπούτσια σπίτι τους σε τάξη. Στη LEROY MERLIN θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για να το κάνετε γρήγορα, εύκολα και χωρίς να ξοδευτείτε. Άλλωστε η LEROY MERLIN είναι μέσα στις επιθυμίες σας για ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

spirossoulis.com

Πηγή

Loading...

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ