Εκπρόσωπος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης να μας παραδώσει τους 8 πραξικοπηματίες»

313

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελικ με τις δηλώσεις του ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα το 2016.

«Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία.

Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους 8 πραξικοπηματίες – τρομοκράτες» ανέφερε ο Ομέρ Τσελικ.

Ο Ερντογάν, έχει εδραιωμένη πεποίθηση ότι ανάμεσα στους 8 κρύβονται αξιωματικοί που είχαν απ’ ευθείας σχέση με τον πυρήνα του Ιμάμη Γκιουλέν, που οργάνωσε την απόπειρα πραξικοπήματος.

Θέλει, λοιπόν, να τους έχει στα χέρια του, όχι μόνο για να τους τιμωρήσει, αλλά και για να μάθει πολύ περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίον κινήθηκαν και οργανώθηκαν οι πραξικοπηματίες και οι συνωμότες.

Υπενθυμίζεται πως η Τουρκία έχει επικηρύξει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Έλαβε μάλιστα την απόφαση αυτή τον περασμένο Φεβρουάριο, την μέρα που ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόταν την Άγκυρα! ΠΗΓΗ

Loading...

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ