ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! Το σημείο G στον άνδρα: Ξέρετε πού βρίσκεται;

8

Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό.

Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη.

Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο.

H διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική.Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.Αν προτιμάτε μπορεί η κοπέλα σας να αναλάβει να σας διεγείρει.

Χρειάζεται προσοχή για τραυματισμούς αν επιχειρήσετε να ερεθίσετε αυτή την περιοχή και βέβαια να θυμάστε ότι ο ερεθισμός του πρωκτού είναι για πολλές γυναίκες ένα ταμπού όπως και για τους άνδρες και ίσως μια τέτοια τεκτική δεν γίνει αποδεκτή από τη σύντροφό σας.

makeleio.gr

Πηγή

Loading...

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ