Τραγικές ώρες για Σάκη Ρουβά: Κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή; Τι τραγικό συνέβη

1663

Γιατί περνάει τραγικές ώρες ο Σάκης Ρουβάς;

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεσμεύθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι εταιρικοί λογαριασμοί Σάκη Ρουβά, όπως πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr.

H δέσμευση έγινε έπειτα από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE με την οποία ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν επί 10 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017.

Η Δικηγορική Εταιρεία «Νίκος Αγαπηνός» εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

«Η εταιρεία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση απαιτήσεων της εταιρείας «PROGRESSIVEPR M. EΠΕ», Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιρειών συμφερόντων του.

Ήδη κατόπιν αιτήσεως της εταιρείας, εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των Τραπεζικών Ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρείας.

Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιρειών συμφερόντων του δια των οποίων η εταιρεία «PROGRESSIVEPR M. EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις- Διαφημίσεις διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στην μεταξύ τους συνεργασία.

Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγεται και η εταιρεία SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας». ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ