Αυτά είναι τα 5 πιο συνηθισμένα σεξουαλικά όνειρα – Ποια η σημασία τους σύμφωνα με τους ειδικούς;

111

Όταν βλέπουμε ερ ωτικά όνειρα  συχνά προβληματιζόμαστε για ποιον λόγο βλέπουμε πως κάνουμε σ3 ξ με  άλλους ανθρώπους.

Μερικές φορές αυτός με τον οποίο κάνουμε σ3 ξ είναι ένας συνάδελφός μας, άλλες φορές ένας φίλος ή ένας διάσημος που μέχρι την στιγμή που το ονειρευτήκαμε δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πως μας ασκεί ερωτική έλξη.

Ωστόσο, τα σεξουαλικά όνειρα συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ, σύμφωνα με τον ψυχολόγο Ίαν Ουάλας, ο οποίος ειδικεύεται στην ερμηνεία των ονείρων.

Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ με άτομο του ίδιου φύλου με εσάς

Σύμφωνα με τον Ουάλας, αυτό σημαίνει ότι νιώθετε άνετα με το σώμα σας και  έχετε ανοιχτό μυαλό.

Σεξ με κάποιον που δεν σας αρέσει

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια εγγύτητα προς το εν λόγω πρόσωπο, είτε φυσική είτε συναισθηματική. Η μεξικανική εφημερίδα El Debate αναφέρει πως αν βλέπετε στον ύπνο σας πως κάνετε σεξ με κάποιον συνάδελφό σας αυτό μπορεί πολύ απλά να συμβαίνει επειδή περνάτε μαζί του πολύ χρόνο.

Ερωτικό όνειρο με μια διασημότητα

Είστε ιδιαίτερα καλός σε κάποια πτυχή της ζωής σας, είτε στην εργασία ή στο ρόλο σας ως μητέρα.

Όνειρο με σαδομαζοχιστικές τάσεις

Σύμφωνα με τον Λόρι Κουίν Λονμπεργκ, ειδικό στα όνειρα, αυτό το είδος του ονείρου μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε δεμένος με μια σχέση στην πραγματική ζωή της.

Είστε άπιστος στα όνειρά σας

Σύμφωνα με τον Ίαν  αυτό το είδος των ονείρων υποδηλώνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. «Αυτός που ονειρεύεται πως είναι άπιστος έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του πως είναι ελκυστικός», επισημαίνει.

Ο ψυχολόγος  διαβεβαιώνει επίσης πως  τα ερωτικά όνειρα μπορεί να ταιριάζουν  με γεγονότα και εμπειρίες  αυτό που έχουμε ζήσει ή φανταστεί, ωστόσο είναι απλά ένα όνειρο και το νόημα  τους μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ