Ήρθε σε οργ ασμό κι «έχασε το φως του»

131

Η περιπέτεια ενός 29χρονου, που τυφλώθηκε στο αριστερό του μάτι μετά από μία… έντονη κατάσταση.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την προέλευση της φράσης «έχασε το φως του», τουλάχιστον σε… ερ ωτικό επίπεδο, από το… κάζο που υπέστη ένας 29χρονος στη Βρετανία, όταν βρέθηκε από το κρεβάτι της ηδ ονής, στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός άνδρας απόλαυσε μία βραδιά καταπληκτικού σ3ξ, όπως ο ίδιος δήλωσε, με την παρτενέρ του. Όπως είπε στους γιατρούς, μετά από έναν έντονο οργ ασμό που είχε, όλα θόλωσαν μπροστά του και δεν έβλεπε απολύτως τίποτα από το ένα του μάτι.

Έντρομος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όταν περιέγραψε το περιστατικό, άπαντες τον κοιτούσαν… περίεργα. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες ακτινογραφίες, για να ακούσει στο τέλος ότι η τύφλωση στο ένα μάτι του, θα είναι μία προσωρινή κατάσταση και πως σύντομα θα επανέλθει η όρασή του.

Το αριστερό του μάτι είχε παρουσιάσει μία μικρή αιμορραγία, η οποία προήλθε από τον έντονο οργ ασμό που βίωσε, με συνέπεια να ανεβάσει πίεση σε όλα τα μέλη του σώματός του.

Η ιστορία έγινε γνωστή στο πλαίσιο μίας μεγάλης έρευνας που διεξάγεται για τις διάφορες μορφές σ3ξ και τις επιπτώσεις τους.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ